Welkom

KFC Moerkerke heet u welkom.


KFC Damme - ploeg van 't Stad

Damse voetbalfusie

SVV Damme en KFC Moerkerke slaan de handen in elkaar en gaan vanaf volgend seizoen 2020-2021 voetballen onder de naam KFC Damme.

Een schaalvergroting biedt alleen maar voordelen voor beide verenigingen: één ploeg in één stad. KFC Damme wil op die manier klaar zijn voor de toekomst.

De hoofddoelstelling op de lange termijn is een krachtige en leefbare voetbalvereniging uitbouwen met de ambitie om jonge spelers en speelsters uit de regio een kwaliteitsvolle opleiding aan te bieden en te laten doorgroeien naar de eerste elftallen.
Deze jeugdwerking met een goeie trainersstaf moet de nieuwe vereniging zuurstof geven.

Er zal gevoetbald worden op beide locaties, zowel op Sportpark ’t Veld in Sijsele als op Sportpark Meuleweg in Moerkerke. Het is de bedoeling van Stad Damme om op beide locaties te investeren in een optimale accommodatie.

De concrete uitvoering van de fusie wordt de komende weken en maanden in verschillende werkgroepen voorbereid om de nieuwe vereniging in de beste omstandigheden aan de start te brengen van de nieuwe competitie.

We kunnen ons voorstellen dat dit bij jullie heel wat praktische vragen oproept. Een van de werkgroepen omhelst ook het sportieve luik: eerste elftal dames en heren, beloftenploegen, alle jeugdploegen, trainers, … wie, wat en waar? Geef ons nog even de tijd om alles grondig te kunnen bekijken.

We kijken er alvast naar uit en zullen jullie regelmatig op de hoogte houden !

Sportieve groeten

SVV Damme en KFC Moerkerke


Meer over ons